Aktuálne developerské projekty v Bratislave - I.časť

Späť na blog

reakcie (0)


Vzhľadom na to, že Bratislava je našim hlavným mestom a združujú sa v nej všetky skupiny obyvateľstva, realitný trh žije zo všetkých slovenských lokalít najviac práve tu. Neustály dopyt po voľných bytoch v meste na Dunaji je trvalým javom, na čo sa snažia developeri čo najlepšie odpovedať výstavbou nových nehnuteľností.

Za posledné roky pribudlo v Bratislavskom regióne tisícky bytov, no záujem o ďalšie obytné priestory vôbec neutícha. Prakticky v každej mestskej časti je rozostavaný nejaký nový bytový komplex a požiadavky na jeho obsadenie prichádzajú často aj pred kolaudáciou. Pozreli sme sa na niektoré aktuálne projekty, ktoré spĺňajú aj náročné požiadavky na bývanie.

Vybrané projekty bytovej výstavby :

Modrá guľa –lokalita Suché Mýto

Bývanie v centre mesta je atraktívne najmä pre mladých ľudí a Suché Mýto jednoznačne ponúka perfektnú občiansku vybavenosť, ktorá je obohatená neďalekým historickým centrom. Dopravné spojenie, nákupné centrá aj služby sú k dispozícií v najbližšom okolí a nad budovou sa týči aj bratislavský hrad. Polyfunkčný dom je rozdelený na 2 vchody s celkovým počtom 76 bytov, ku ktorým patrí samostatná pivničná kobka a parkovanie.

Byty Villinki – lokalita Karlova Ves

Staré Grunty v Karlovej Vsi sa stali vhodným miestom pre zaujímavý developerský projekt ponúkajúci fínsky štýl bývania v tejto krásnej lokalite. Byty v rozlohe od 55 do 146 m2 s terasou, integrovaným garážovým parkovaním, pivničnou kobkou a biokoridorom ponúkajú vynikajúcu polohu chvíľu od mesta. Kvalitnú občiansku vybavenosť ešte dopĺňa panoramatický výhľad na Dunaj a neďaleký park, vďaka ktorému sa bytový komplex stáva miestom pre komfortné a pokojné bývanie.

Tarjanne Dúbravka

Na konci roku 2014 je plánované ukončenie výstavby projektu Tarjanne Dúbravka. Spolu 7 nízkopodlažných bytových domov bude obytným priestorom pre obyvateľov hľadajúcich bývanie pod lesom v blízkosti Devínskej Kobyly. Byty budú vystavané v štýle určenom na využívanie obnoviteľných zdrojov, čím si zaslúžili energetické triedy A a B. Tarjanne sa dá považovať za moderné bývanie v príjemnom prostredí v mestskej časti Dúbravka.




Pridať reakciu

Po vyplnení formuláru prosím napíšte výsledok jednoduchého matematického príkladu do kolonky vedľa tlačítka "Odoslať" a následne ho pre odoslanie stlačte.
polia označené * sú povinné