Aktuálne developerské projekty v Bratislave - II.časť

Späť na blog

reakcie (0)

Za vidinou lepších pracovných možností a komfortnejšieho bývania prichádza do Bratislavy bývať stále viacej ľudí. V posledných rokoch je zaujímavým trendom práve príchod cudzincov z rôznych okolitých štátov, ktorí spoločne s narastajúcim počtom študentov vo zvýšenej miere obsadzujú voľné nájomné byty.

Aj keď zámer developerov je obytné priestory predať a nie prenajímať, mnoho z nových vlastníkov bude využívať nehnuteľnosť na prenájom pre ďalších obyvateľov hlavného mesta. K tomu je potrebné ponúknuť záujemcom o prenájom dobrú cenu, zaujímavú lokalitu a najmä moderné vybavenie prinášajúce štandardné bývanie. Nové bratislavské byty pripravované pre nových obyvateľov tieto požiadavky na komfortné bývanie dokážu splniť.

Vybrané projekty bytovej výstavby :

Nikola House - lokalita Ružinov

Ružinov sa v oblasti realít nikdy nestrácal a aj aktuálne sa pracuje na projekte moderného polyfunkčného domu Nikola House ponúkajúceho mestské bývanie pre rodiny. 4-podlažná nehnuteľnosť ponúkne aj 27 bytov s 2 alebo 3 izbami, ktoré sa budú nachádzať na 2. a 4. poschodí. Medzi nimi budú komerčné priestory, no tie budú mať samostatný vstup, takže to nebude nijako zasahovať do obývania bytov. Pohodlie s dostupnosťou služieb v širšom centre hlavného mesta je skvelá možnosť na nové bývanie.

Zlaté krídlo – lokalita Rača

V Rači má pribudnúť až 120 bytov nachádzajúcich sa v 3 obytných blokoch spojených so 4., ktorý bude určený len pre firemné účely. Projekt Zelené krídlo nezabúda ani na dôležitosť príjemného okolia a ponúka budúcim obyvateľom súkromie spojené s dostatkom okolitých zelených plôch. Všetky domy v komplexe majú vlastné parkovisko a výťah, takže obyvateľom nechýba nič zo základnej výbavy.

Nový háj - lokalita Petržalka

Na najväčšom bratislavskom sídlisku Petržalka pribúdajú nové byty pravidelne a medzi najnovšie prírastky patria reality z projektu Nový Háj. Dva prepojené domy s racionálnou výmerou ponúkajú garáže, terasu aj dobrú občiansku vybavenosť. Objekty stoja v blízkosti jazera Draždiak a prinášajú vynikajúci pomer ceny a kvality vrátane perfektného vzhľadu.


Bratislava ako centrum realít na Slovensku by mala ponúkať bohatý výber zaujímavých miest s dostupným moderným bývaním. Už v najbližšej dobe sa začne s prípravou niekoľkých nových projektov výstavby, takže obyvateľstvo sa môže postupne pripravovať na ďalšie z nových možností na zaobstaranie si bývania. Pokiaľ sa aj Vy chystáte na hľadanie bytu v Bratislave, môžete sa nechať inšpirovať niektorými z našich developerských projektov.



Pridať reakciu

Po vyplnení formuláru prosím napíšte výsledok jednoduchého matematického príkladu do kolonky vedľa tlačítka "Odoslať" a následne ho pre odoslanie stlačte.
polia označené * sú povinné